تاریخ انتشار : جمعه ۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۱
کد خبر : 5182

تداوم اجرای برنامه کارگروه امنیت غذایی در نانوایی‌های اهواز / تمرکز بر ارتقای کیفیت نان و رعایت حقوق مصرف‌کنندگان

تداوم اجرای برنامه کارگروه امنیت غذایی در نانوایی‌های اهواز / تمرکز بر ارتقای کیفیت نان و رعایت حقوق مصرف‌کنندگان

اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان در تداوم اجرای برنامه ابلاغی کارگروه امنیت غذایی، بازدیدهای میدانی از نانوایی‌های اهواز را برای کنترل کیفیت نان و رعایت حقوق مصرف‌کنندگان ادامه می‌دهد

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر زنگی به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان،
در راستای اجرای برنامه ابلاغی کارگروه امنیت غذایی استان، بازدیدهای میدانی از نانوایی‌های مناطق ۱، ۶، ۷ و ۸ اهواز با هدف بررسی شاخص‌های کیفی نان و رعایت استانداردهای تولید ادامه دارد.

بر اساس این گزارش، تیم‌های بازرسی اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان ضمن بررسی وزن چانه، زمان پخت، کیفیت خمیر، استفاده از افزودنی‌های مجاز و نحوه رعایت اصول بهداشتی، عملکرد واحدهای خبازی را مطابق دستورالعمل‌های ابلاغی ارزیابی کردند.

این برنامه در چارچوب سیاست‌های کارگروه امنیت غذایی و با هدف ارتقای کیفیت نان، صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان و اطمینان از رعایت استانداردهای فنی و بهداشتی در فرآیند تولید، به‌صورت مستمر در سطح شهر اهواز ادامه خواهد داشت.

 


خبرنگار: حسین جعفری نیکو
پایگاه خبری تحلیلی عصر زنگی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.