چه سبزیجاتی را می توان پخت؟ به طور کلی گفته می شود برای بهره مندی از فواید میوه و سبزیجات آنها را راخام مصرف کنید تا خواص به طور کامل به بدن برسد. اما در برخی از سبزیجات پختن آن سبب افزایش ارزش غذایی و خواص آن می شود. برای مثال سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، هویج و گوجه فرنگی با پخته شدن ترکیبات فیتوکمیکال موجود در آن آزاد شده. برای مثال گوجه فرنگی با گرما دیدن و پخته شدن تاثیر آنتی اکسیدان خودی را بیشتر بروز ی دهد و از بروز سرطان جلوگیری می کند. کلم بروکلی پخته شده، التهابات رگ های بدن را کم می کند. بروکلی پخته شده به سم زدا معروف است و می تواند سبب سم زدایی سلول های خونی شود. پختن هویج خاصیت سلول های ضد سرطانی آن را تا ۱۴ برابر افزایش می د
چرا باید سبزیجات استفاده کنیم؟

سبزیجات یکی از مهمترین بخشهای یک رژیم غذایی سالم و متعادل هستند. مصرف منظم سبزیجات نه تنها به تأمین مواد مغذی مورد نیاز بدن کمک میکند، بلکه به پیشگیری از بیماریها، تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم غذا، حفظ سلامت قلب و عروق، کنترل وزن و افزایش کیفیت زندگی نیز کمک میکند. برای بهرهمندی از تمامی
سبزیجات یکی از مهمترین بخشهای یک رژیم غذایی سالم و متعادل هستند.
مصرف منظم سبزیجات نه تنها به تأمین مواد مغذی مورد نیاز بدن کمک میکند، بلکه به پیشگیری از بیماریها، تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم غذا، حفظ سلامت قلب و عروق، کنترل وزن و افزایش کیفیت زندگی نیز کمک میکند.
برای بهرهمندی از تمامی فواید سبزیجات، بهتر است انواع مختلف آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید و از سبزیجات تازه، طبیعی و ارگانیک استفاده کنید.
اگر قصد دارید سبزیجات را بیشتر در رژیم غذایی خود بگنجانید، شروع به مصرف یک وعده سبزیجات در هر روز کنید و به تدریج تعداد وعدهها را افزایش دهید.
با این کار نه تنها سلامتی خود را بهبود میبخشید، بلکه به یک سبک زندگی سالم و متعادل دست خواهید یافت.
برچسب ها :عصر زنگی.سبزیجات.سلامت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0