تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1 می 2025 - 14:39
کد خبر : 1990

متولیان اصلی آسیب‌های اجتماعی : بحث آسیب‌های اجتماعی سه متولی اصلی دارد؛ یکی وزارت کشور و استانداری که به عنوان مسئول امنیت شهر ابزار مهمی به نام نیروی انتظامی دارد. دوم وزارت کار و سازمان بهزیستی؛ البته بهزیستی اساساً منابع و توان لازم برای مواجهه با این حجم از آسیب‌های اجتماعی را ندارد. سوم شهرداری است. در قوانین هم ذکر شده است که شهرداری دستگاه همکار است و دستگاه اصلی سیاست‌گذاری نیست اما شهرداری از دیگر دستگاه‌ها ذکر شده منابع بیشتر و تشکیلات قابل توجه دارد. برای نمونه سازمان رفاه و خدمات اجتماعی بودجه قابل توجه دارد. بنابراین باید در بحث سیاست‌گذاری وارد شوند. شورای شهر ناظر بر شهرداری است و مجلس شورای اسلامی ناظر بر بهزیستی و وزارت کشور است. در واقع این پنج دستگاه متولیان بحث آسیب‌های اجتماعی هستند.

آسیب های اجتماعی شهرستان بهمئی را جدی بگیرید

آسیب های اجتماعی شهرستان بهمئی را جدی بگیرید

با وجود بهتر شدن وضع زندگی و معیشت مردم، جرایم ارتکابی به وسیله دختران و پسران در همه دنیا رو به افزایش است. در یک دید واقع‏ بینانه و اصولی می‏توان زیاد شدن جرایم را نتیجه سستی در اعتقادات مذهبی دانست؛ چون که در دنیای پر شتاب و ماشینی امروزی هم ثابت شده که ایمان و اعتقاد باعث رشد و تعالی ولی انکار و مجادله و ضعف ایمان راهی است برای غرق شدن در تبهکاری و قانون ‏شکنی.

به گزارش پایگاه خبری عصر زنگی 

آسیب‌های اجتماعی چیست؟

آسیب‌های اجتماعی به دسته‌ای از نابسامانی‌ها و ناهنجاری‌های رفتاری افراد یک جامعه چه به‌صورت فردی و یا جمعی اطلاق می‌شوند که ریشه در بی‌نظمی‌ها، کژ کارکردی‌های پدیده‌های اجتماعی و پیامدهای نامطلوب آن‌ها دارد. این آسیب‌ها غالباً باعث رنجش روانی، جسمی و مادی اقشار خاص و آسیب‌پذیر جامعه می‌شوند؛ و همچنین می‌توان گفت که به هر نوع عمل فردی یا جمعی گفته می‌شود كه در راستای اصول اخلاقی و قواعد عام عمل جمعی یا غیررسمی جامعه محل فعالیت كنشگران قرار نمی‌گیرد و درنتیجه با منع قانونی و یا قبح اخلاقی و اجتماعی روبه‌رو می‌گردد.

 

امروز در راهرو دادگاه پدری را دیدم که بخاطر حفظ جان خود ، خانواده و گاهی آرامش همشهریان را بیان میکرد از فرزند خود شاکی بوده ، و اگر ساعات به سخنان او گوش بکردی  ،سخنان و درد دل او پایان ناپذیر بود

 

درقرآن بارها احترام به پدرو مادر سفارش شده است.اهمیّت نیکی به پدرو مادر به اندازه ای است که خداوند این دستور را بلافاصله پس از دستور به اطاعت و عبادت خود آورده است.ازاینجا فهمیده می شود که تنها حقی که بالاتر و برتر از حق پدر و مادر است حق خداوند است و تنها وقتی می توان از دست پدر و مادر سرپیجی کرد که فرمان آنها بر خلاف فرمان خداوند باشد،درغیر این صورت اطاعت از پدر و مادر واجب است. به راستی کسی که شکر محبت های پدر و مادر را به جا نیاورده بعید است برای خدای خود هم بنده شکرگزار خوبی باشد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.